Thursday 28 November 2019

INDIANSKE PIESNE FREE DOWNLOAD

Obliceje videt byt nemusi, zajima me hlavne akce, protoze Ty jsi skutecne pravy mistr sveho remesla. Hele Rydlo, co ten otrok tady? A kdyz uz jsme teda u ty politiky, co si myslis o tom Babisovi? Vis, jestli je taky mrdas a rypes? Imbecile posranej, mas svaly u compu, vid? Teda Rydlo bych se bal ze mi ty breberky co mas na kokotu vlezou na spicku kokota a v nem provrtaj chodbicky jak nejaky zkurveny termiti. Cau Rydlo, trapia ma tvoje zaludocne potiaze indianske piesne

Uploader: Daigul
Date Added: 17 July 2017
File Size: 18.90 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 72325
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Vis, jestli je taky mrdas a rypes? Rydlo, vim ze na politiku seres, ale chtel jsem indlanske zeptat jestli znas toho osrana korejskyho Kim Cong-una?

indianske piesne

A rypal si nekdy nejakou celebritu? No jsem si to myslel, rydlo. To hovno je najprv v kope a ked dopadne sa rozbije na take indianwke Kdyz jsem ale dosral a chtel se klobasou v mise pokochat, byla klobasa fuc, zmizela.

Ja myslim ze jsou moc chutna a kvasnicova takze se po nich sere jedna basen. Zdarec Rydlo, jak jsi dnes sral?

Peruánska hudba

Teraz ma to serie. Sak to je zkurveny den na infianske ked clovek nieje prekrasne ozraty! Jen to tu zasiras kokote strupatej. Nebo mas pesne svy otroky? Ja mam spinu v pupiku. Klidne fotky z domova, moje dirka se uz tesi na poradne protazeni a honitbu nad Vasimi fotkami! Zdar Rydlo, jaci otrokari tam sou krom tebe, sultana? Kadislave, o co ti jako jde?? Najlepsie ked series take gulicky, podobne ako ked vydis v lese hovna po srnke alebo po zajacovi.

A sultan padisah by mel mit vuber pandero jak cela jeho rise. Seru si na zachode, klobasa ze mne vypadla slusna, skoro nadprumerna.

indianske piesne

Bez hoven by to nebylo ono. Zdar Rydlo, super akce. A jaky chlapi se ti vlastne libi?

Peruánska hudba – Wikipédia

Ty vole, tak to je mazec. Navic s otrokama si tam vubec nepokecas, ty se pred tebou osrani jen klepou. Chcel som sa opytat ze ci niekdy otrokari aj dolamu pazure niekomu. Imbecile posranej, mas svaly u compu, vid? A1 su praha otroci a A2 je new york.

indianske piesne

Cus Rydlo, v akom znameni zverokruhu si sa pjesne Cau Rydlo, rad vidim ze sa ti dari v NYC Ja jsem bohuzel malej na vejsku, bricho mam jak zok, ale na kokota si skoro nevidim a spina mi v dire do pupiku hnije, kurva! Facebook je kurevska aplikace pro zpiceny anorekticky pubertacky a osrany uchyly co si je tam chodej prohlizet.

Laco Repáň AKA Ritné Rydlo – Archiv na čtení

A jestli ano, jak bys ho zmarnil kdybys moh? Zdar Rydlo, co je to tu kurva za bordel? Cus Rydlo, cos delal o vikendu? Ty Rydlo, co jsou to ty kabinky, jak jsi o nich psal?

No comments:

Post a Comment